Ledo

Odaberi koji si KING

Sudjeluj u nagradnom natječaju Love ili Adventure

O nagradnom natječaju

Sudjeluj u King nagradnom natječaju! Odaberi sladoled koji ti se više sviđa (King Love ili King Caramel Adventure) i odigraj kviz koji će ti dati odgovor na pitanje koja je tvoja šansa da doživiš adrenalinsku pustolovinu ili romantičnu ljubav. Čak i ako rješavanjem kviza dobiješ loš rezultat – ne brini! Kreativnim odgovorima na zadnje pitanje možeš vlastitim riječima uvjeriti žiri zašto baš ti zaslužuješ osvojiti nagradu. Zapamti, dobar opisni odgovor uvijek je bolji od najboljeg rezultata u kvizu. Doživljena ljubav ili adrenalinska sportska avantura uvijek su bolji od sanjarenja o njima.

A nagrade su super i možeš birati za koju nagradu konkuriraš:

Ako ti se više sviđa King Caramel možeš osvojiti uzbudljivi adrenalinski vikend za dvije osobe u Pustolovno izletničkom centru Rizvan City!

Ako si više tip koji preferira King Love, imaš priliku otputovati na wellness romantični vikend za dvije osobe u LifeClass Terme Sveti Martin!

„Ali što ako volim oba Kinga jednako?“ – I za to imamo riješenje. Kviz zapravo možeš odigrati više puta i pri tom „zaviriti u tuđe dvorište“ i odabrati drugi King. Najvažnije je da se dobro zabaviš i da nam daš što domišljatije odgovore.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

KING CARAMEL ADVENTURE NAGRADA

Adrenalinski vikend za dvije osobe u Pustolovno izletničkom centru Rizvan City

Kreni

KING LOVE NAGRADA

Romantični vikend za dvije osobe u LifeClass Terme Sveti Martin

Kreni