toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Dobitnici u King nagradnom natječaju Love ili Adventure

Dobitnici u King nagradnom natječaju Love ili Adventure

Dobitnici u King nagradnom natječaju Love ili Adventure

Novi King Love i King Caramel Adventure podijelili su ljubitelje Ledo sladoleda na romantičare i avanturiste, a Ledo je tom prilikom pokrenuo nagradni natječaj u kojem su sudionici kreativnim odgovorima na posljednje pitanje mogli vlastitim riječima uvjeriti žiri zašto baš oni zaslužuju osvojiti nagradu.

Wellness romantični vikend za dvije osobe u LifeClass Termama Sveti Martin osvojila je Lidija Sinjeri iz Koprivnice sa pobjendičkom porukom sadržaja: 

"Moj voljeni iz daleke zemlje skoro pristiže, Taman za svoj rođendan meni konačno stiže. Ma di ćeš veću sreću za nas dvoje, Gdje je on, tu je i srce moje. Već osjećam tu romantiku u zraku, I dosta mi je bilo bez njega sjediti u mraku. Uz King Love sladač osvježenju nebi bilo kraja, Ja, On i Sv. Martin ma nema takvog raja. Da bar jedan period u godini provedemo vikend zajedno, Vikend samo za nas dvoje, Romantično i idealno. "

Uzbudljivi adrenalinski vikend za dvije osobe u Pustolovno izletničkom centru Rizvan City osvojila je Matea Ljuban iz Zagreba sa pobjedničkom porukom sadržaja: 

"Kladim se da nikada niste vidjeli nekoga tko može pojesti King Caramel Adventure a da u isto vrijeme visi na užetu u adrenalinskom parku i puca selfie na mobu. Ta sam! Imam još jednog dobrovoljca koji tvrdi da može naglavačke visiti s užeta i progutati King Caramel Adventure. Dajte nam nagradu i stižu vam obećani selfiji. :)"

Ledo.hr