toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Isklesano preko 60.000 sladolednih skulptura u sklopu Ledonardo natječaja

Isklesano preko 60.000 sladolednih skulptura u sklopu Ledonardo natječaja

Isklesano preko 60.000 sladolednih skulptura u sklopu Ledonardo natječaja

Ledonardo - projekt u kojem je Ledo omogućio korisnicima samostalno kreiranje sladoleda i ove godine postiže odlične rezultate!

Sladoledna ludnica zvana Ledonardo okupila je ponovo mnogobrojne zaljubljenike u sladoled koji su isklesali čak preko 60.000 maštovitih sladolednih skulptura te se bore za titulu sladolednog genijalca Ledonarda, čiji će sladoled Ledo uistinu proizvesti. Kako je riječ o zabavnom natječaju govori i činjenica da su sladoledne kreacije osvojile gotovo dva milijuna glasova, točnije popularnih lizova.

Ledonardo

I ove je godine najpopularniji okus u klesanju sladolednih skulptura bila svima omiljena čokolada, dok je drugo mjesto sasvim neočekivan zauzela bijela čokolada, a treće jagoda kao jedini voćni okus u top 5 najčešće korištenih aroma.

Kreativni natječaj je u tijeku sve do 1. prosinca, stoga još ima vremena za uključivanje u ovaj zabavan i kreativan proces, jer osim činjenice da pobjednik postaje slavni izumitelj novog Ledo sladoleda, osvojit će i put u Pariz za dvoje te posjet muzeju Louvre. Također, svi sudionici koji će aktivno sudjelovati u glasanju i kreiranju sladoleda imaju priliku za osvajanjem tjednih atraktivnih nagrada. Saznajte sve informacije na www.ledonardo.hr!

Ledo.hr