toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Potrošači su odlučili, Ledo sladoledi imaju najbolji omjer cijene i kvalitete

Potrošači su odlučili, Ledo sladoledi imaju najbolji omjer cijene i kvalitete

Ledo ponovno ima razloga za slavlje zbog nedavno dodijeljenih "Best Buy Award" certifikata. Zahvaljujući iskustvu i mišljenju samih potrošača, Ledo sladoledi osvojili su prestižnu titulu proizvoda s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Cilj projekta i certifikata "Best Buy Award" je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu. Tako su sami kupci, na osnovu vlastitog iskustva procijenili da Ledovi sladoledi imaju najbolji omjer cijene i kvalitete. Oni zato i jesu apsolutni vladari domaćeg tržišta, ali i srca svojih potrošača.

Sustav kontinuiranog ulaganja u proizvodnju i razvoj proizvoda, s ciljem zadovoljavanja potreba i najzahtjevnijih potrošača, pokazao se kao pravi put. U Best Buy Award istraživanju sudjelovalo je 1.200 ispitanika, a njime je dobiven uvid u iskustvo i percepciju stanovnika Hrvatske o robnim markama, za koje se smatra da pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ponosni smo što možemo zaključiti da je Ledo postao sinonim za kvalitetnu i cjenovno prihvatljivu ponudu najfinijih sladoleda te je iznova potvrdio svoj status vodeće tvrtke u prehrambenoj industriji sa snažnom bazom zadovoljnih i vjernih korisnika. Izuzetan je osjećaj zadovoljiti svoje potrošače, a zahvaljujući rezultatima istraživanja poput ovog, Ledo nastavlja unapređivati svoje proizvode, širiti ponudu i odgovarati na potrebe svojih korisnika.

Zbog svega navedenog Ledo s ponosom zahvaljuje svojim potrošačima na laskavoj tituli!

Ledo.hr