toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledo i Cedevita za ovo ljeto pripremili jedinstveni sladoled!

Ledo i Cedevita za ovo ljeto pripremili jedinstveni sladoled!

Ledo i Cedevita za ovo ljeto pripremili jedinstveni sladoled!

Popularni vitaminski napitak dobio je i svoje sladoledno izdanje obogaćeno s 9 vitamina

Sjećate li se trenutaka koje ste proveli s prijateljima u prirodi, veselih druženja s obitelji ili sportskih aktivnosti nakon kojih je žeđ bilo moguće utažiti jedino čašom savršeno ohlađenog omiljenog napitka? Cedevita, legendarni vitaminski napitak, u svim tim situacijama bila je savršen izbor za osvježenje. Uz nju su mnogi odrastali, a ljubav su prenosili s generacije na generaciju.

Ovo ljeto Ledo i Cedevita odlučili su razveseliti sve svoje vjerne fanove, a i one koji će to tek postati, smrznutim aromatiziranim desertom Cedevita! Sladoledna verzija najpopularnijeg napitka najbolje je od dva svijeta, a napravljena je po originalnoj recepturi Cedevite i obogaćena s 9 vitamina te pruža pravi užitak i osvježenje u svakom trenutku.

Jedna tuba sladoleda, u kojoj možete pronaći svježu dozu vitamina u ledenoj verziji, sadrži 9 vitamina u količini od 20% preporučenog dnevnog unosa. Ova količina vitamina posebno će dobro doći u ljetnom periodu kada je potrošnja energije veća, zbog većih fizičkih aktivnosti i bavljenja sportom.

Dulja izbivanja izvan kuće, neredoviti obroci, kretanje na suncu i boravak u prirodi dodatno iscrpljuju organizam i smanjuju mu otpornost. Smrznuti aromatizirani desert Cedevita naranča upravo u ovakvim situacijama izmorenosti pružit će pravi užitak i osvježenje, a vitamini C, B2, B6, B12, E, niacin, pantotenska kiselina i folna kiselina doprinijet će smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji imunološkog sustava te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Neodoljiv okus, osvježenje i užitak obogaćen vitaminima razlog su da ovog ljeta posegnete u Ledo škrinju za Ledo Cedevita sladoledom!

Ledo.hr