toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledo je dobitnik godišnje nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Ledo je dobitnik godišnje nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Ledo je dobitnik godišnje nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Nagrada Indeks DOP-a za 2013. godinu dodijeljena je u kategoriji Odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem

Na nedavno održanoj petoj nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju dodijeljene su nagrade Indeksa DOP-a. Konferenciju pod pokroviteljstvom predsjednika RH dr.sc. Ive Josipovića organizirao je Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja razumiju i implementiraju društveno odgovorno poslovanje. Zahvaljujući nastojanjima da u svoje poslovanje ugradi i vrijednosti društveno odgovornog poslovanja na prestižan popis dobitnika upisao se i Ledo i to u području odgovornih politika i praksi upravljanja okolišem.

Ovim je povodom predsjednik Uprave Tomislav Kitonić izjavio:

"Ledo je postavio visoke standarde kvalitete i inovativnosti u proizvodnji, ali još i više standarde kad je u pitanju očuvanje okoliša. Današnja nagrada još jednom potvrđuje da smo na dobrom putu, a priznanje struke nas posebno veseli. Ova nagrada je za nas pohvala, ali ujedno i izazov da u budućnosti sami sebi u odgovornom ponašanju prema upravljanju okolišem letvicu postavimo još i više."

Vrhunsku kvalitetu i zdravstvenu ispravnost Ledovih proizvoda garantira i certificiran integrirani sustav upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnim normama. Pored toga, Ledo veliku važnost polaže i na primjenu načela održivog razvoja i čistije proizvodnje. Zbog svega navedenog veseli nas što je struka prepoznala napore uložene u osiguranje vrhunske kvalitete naših proizvoda uz paralelno smanjenje mogućih negativnih utjecaja na okoliš u kojem poslujemo.

Priznanje u vidu nagrade  Indeks DOP-a u području Odgovornih politika i praksi upravljanja okolišem poticaj su nam da u tom području nastojimo biti još bolji.

Više

Ledo.hr