toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledo podržava Wings for Life World Run 2015 utrku

Ledo podržava Wings for Life World Run 2015 utrku

Ledo podržava Wings for Life World Run 2015 utrku

Trčimo zajedno za one koji ne mogu! Ledo ove godine podržava svjetsku kampanju Wings for Life Run World koja će se održati 3. svibnja u Zadru.

Riječ je o utrci koja ima za cilj podići svijest o problemu oštećenja leđne moždine te potaknuti sve da se uključe u humanitaran projekt te svojim trčanjem i plaćanjem startnine doprinesu sakupljanju novaca za najmodernija istraživanja.

U utrci mogu sudjelovati svi, bez obzira na to jesu li redoviti trkači ili početnici, a trkači i sudionici u invalidskim kolicima tog dana utrku će započeti uz bok jedni drugima.

Svojim pozitivnim stavom možete pomoći onima koji nisu u mogućnosti tračati te im dati krila kako bi zajedno sakupili čim više novaca. Ledo poziva sve zainteresirane profesionalne trkače, amatere i rekreativce da se uključe i pozovu svoju obitelj i prijatelje te ih potaknu na sudjelovanje kojim će se svi zajedno još više povezati, a donacijama i startninom izravno doprinijeti istraživanju.

Prijavite se na utrku

Ova humanitarna globalna utrka održat će se 3. svibnja u 13.00 h po našem vremenu na 6 kontinenata i na ukupno 36 lokacija diljem svijeta. Sudionici će u cijelom svijetu promijeniti 4 godišnja doba, 13 vremenskih zona i svi zajedno će trčati jer na ovoj utrci su svi jednaki.

Zanimljivost ove utrke je ta što ciljna linija i dužina utrke nije određena, odnosno 30 minuta nakon početka utrke sa starta kreće presretačko vozilo koje polako i postupno ubrzava te prestiže svakog kandidata utrke, a kad prestigne posljednjeg, utrka završava i proglašava se pobjednik Wings for Life World Run utrke.

Važno je napomenuti kako će se stopostotni iznos startnine uložiti izravno u zakladu, koja tako financira najmodernija istraživanja leđne moždine i ulaže napore u pronalazak lijeka za iste.

Wings for Life World Run 2014. prikupila je 3,2 milijuna eura, koji su u punoj vrijednosti iznosa namijenjeni istraživanjima.

Colin Jackson, međunarodni sportski direktor utrke

Colin Jackson, međunarodni sportski direktor utrke

Prijavite se i vi te zajedno s nama i još brojnim entuzijastima diljem svijeta podržite Wings for Life Run!

Ledo.hr