toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledonardo 3 - Saznajte tko su novi sladoledni genijalci!

Ledonardo 3 - Saznajte tko su novi sladoledni genijalci!

Ledonardo 3 - Saznajte tko su novi sladoledni genijalci!

Završen Ledonardo natječaj, novi sladoled na proljeće u Ledo škrinjama

Treću godinu za redom potrošači imaju priliku kreirati novi Ledo sladoled koji će se zaista i proizvesti. Ovogodišnji pobjednici, koji su zajednički kreirali novi sladoled, te ponosni vlasnici titule „sladoledni genijalac" su Ema I. i Dalibor T.!

Pobjednički sladoled

Pobjednička kombinacija sladoleda okusa vafla i lješnjaka sa sosom od mliječne čokolade, preljevom od mliječne čokolade i posipom vafla postat će novi Ledonardo sladoled koji ćete moći pronaći na proljeće u Ledo škrinjama. Pobjednike je odabrao Stručni žiri organizatora koji je imao uistinu težak posao.

Sretni pobjednici osvojili su i putovanje za dvoje u Madrid gdje će moći uživati u ljepotama španjolske prijestolnice. No, posebna čast Emi I. i Daliboru T. je zasigurno i činjenica da će njihova imena bit otisnuta na ambalaži novog Ledonarda te da će ući u povijest kao „sladoledni genijalci" trećeg Ledonarda.

Ovogodišnji Ledonardo natječaj bio je još uspješniji od prethodnog s ukupno 200.000 maštovitih sladolednih kombinacija.

Čestitamo pobjednicima na najboljoj sladolednoj kombinaciji i želimo im sretan put u Madrid!

Dok su Dalibor T. i Ema I. slavili veliku pobjedu, Ivan Šarić se okušao u proizvodnji prvog Ledonarda uz stručni tim Leda. Pogledajte kako se Šarić snašao u ulozi kreatora sladoleda i je li konačno ostvario svoj dječački san!

Ledo.hr