toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledovi dobitnici uživali u Barceloni

Ledovi dobitnici uživali u Barceloni

Ledovi dobitnici uživali u Barceloni

U sklopu održane nagradne igre „Uz Ledo uživaj, za Hrvatsku navijaj", izvučeni su sretni dobitnici glavne nagrade putovanja u zemlju pobjednicu nogometnog spektakla Euro 2012. Dobitnici su otputovali u Barcelonu, jedan od najljepših gradova starog kontinenta.

Barcelona je prije svega poznata po predivnoj arhitekturi s potpisom svjetski renomiranog arhitekta Gaudia, povijesnim znamenitostima, muzejima te veseloj mediteranskoj atmosferi koja se može osjetiti u svakom dijelu ovog živopisnog grada. Casa Batllo, Casa Mila ili La Pedrera, Sagrada Familia i park Guell predstavljaju svjetska remek djela te su ujedno i simboli čarobne Barcelone, a svakom „putniku namjerniku" prva asocijacija na biser Katalonije.

U ljepotama spomenutog grada, uživali su Ledo Medo i njegovi prijatelji koji su se nedavno vratili s putovanja te su svoje nezaboravne doživljaje podijelili s nama.

Dame iz Pazina bile su posebno oduševljene „Magičnim fontanama", katedralom Sagrada Familia te svim ostalim građevinama slavnog Gaudia, a cjelokupnom pozitivnom dojmu doprinijelo je i predivno sunčano vrijeme koje ih je pratilo za vrijeme boravka u Barceloni. Pravi obožavatelji nogometa koji su bili s Ledom Medom na putovanju, posebno su oduševljeni stadionom Barcelone „Camp Nou" te su nam priznali kako će sada punih baterija i s prekrasnim uspomenama lakše nastaviti sa svakodnevnom rutinom.

Za kraj, vesela skupina pobjednika je napomenula kako će i dalje uživati u Ledovim proizvodima, baš kao što su uživali i u ovom predivnom putovanju koje su osvojili u Ledovoj nagradnoj igri „Uz Ledo uživaj, za Hrvatsku navijaj".

Ledo.hr