toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Maximo – ne možeš mu odoljeti

Maximo – ne možeš mu odoljeti

Maximo – ne možeš mu odoljeti

Malina, Jaffa, karamel i kikiriki, jogurt sa šumskim voćem ili pak vječna čokolada? Koji god okus odabrali jedno je zajedničko svim Maximo kornetima

Oni kriju tajnu neodoljivosti, u njima je svaki detalj na svome mjestu i imaju onaj posebni faktor x zbog kojega su jednostavno neodoljivi. Još kad dodate tome kvalitetne sastojke i savršene okuse, jasno vam je da se radi o sladoledu koji je sve samo ne običan. Premium kvaliteta pruža osjećaj savršenog slatkog zadovoljstva kojem je nemoguće odoljeti, morate samo odlučiti koji okus najviše volite.

Maximo Extra Malina Cake  najveći je  Ledo kornet do sada! Sastoji se od dva dijela – izduženi vrh čini ukusna žuta krema s preljevima od bijele čokolade i maline, a donji dio korneta ispunjava fini sladoled okusa biskvita s komadićima maline. Kao dodatno iznenađenje, kornet je punjen preljevom od maline skroz do samog dna, tako da uz Maximo Extra Malina Cake možete uživati do zadnjeg zalogaja!

Maximo Jaffa je spoj krem sladoleda okusa biskvita i krem sladoleda s omiljenom mliječnom čokoladom u hrskavom vaflu. Slatkasti okus želea od naranče i tanka pločica kakao preljeva dobro vam je poznata kombinacija.

Neodoljiv sladoled s kikirikijem i krem sladoled okusa karamele obogaćen nugat pripravkom i nugat preljevom oduševit će sve poklonike snažnih kombinacija okusa. Omiljeni okusi kikirikija i karamele čekaju svoje zaljubljenike u sladoledu Maximo Karamela kikiriki.

Za one pak koji traže osvježenje, Maximo jogurt sa šumskim voćem savršeno kombinira jogurt sa sočnim središtem od šumskog voća i bogatim neodoljivim preljevom od bobičastog voća.

Već pri prvom zalogaju, maksimalni užitak priuštit će vam Maximo čokolada jer baršunasta vanilija, neodoljiva čokolada, lješnjak, nugat krema u srcu Maximo sladoleda, predstavljaju pravi raj za vaše nepce.

Ne znate li koji okus prvo isprobati, krenite redom, jer Ledo Maximo korneti jednostavno su neodoljivi, oni imaju onaj faktor X zbog kojega ćete im se stalno vraćati!

Ledo.hr