toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Najlakše je naći izgovor, ali uz Ledo još je lakše pripremiti ribu 2x tjedno

Najlakše je naći izgovor, ali uz Ledo još je lakše pripremiti ribu 2x tjedno

Najlakše je naći izgovor, ali uz Ledo još je lakše pripremiti ribu 2x tjedno

Svježe smrznuta riba zadržava sve važne nutritivne vrijednosti

Bez obzira što smo mediteranska zemlja, nažalost ne koristimo sve blagodati ribe kao vrlo kvalitetne namirnice bogate s omega 3 masnim kiselinama i proteinima.

Upravo zato u Ledu svojom novom kampanjom „Svježe smrznuto" želimo naglasiti kako Ledo smrznuta riba zadržava sve važne vrijednosti zahvaljujući metodi brzog smrzavanja te dolazi iz divljeg lova, a ujedno olakšava pripremu i dostupna je tijekom cijele godine.

Kako bi se hranili balansirano važno je ribu konzumirati 2 x tjedno, a zahvaljujući Ledo svježe smrznutoj ribi nećete se više morati pitati – Kako očistiti ribu? Gdje kupiti provjerenu ribu? Kako je pripremiti?

Nekadašnji izgovori sada više nemaju opravdanja, jer zahvaljujući Ledu lakše je pripremiti ukusan obrok s ribom, nego pronaći izgovor. Ledo svježe smrznuta riba dostupna je tijekom cijele godine, unaprijed je očišćena, može su kupiti u najbližoj trgovini te ju je jednostavno pripremiti zahvaljujući receptima na poleđini pakiranja ili na Ledo receptima, a okus je neodoljiv.

OVDJE pogledajte sve riblje recepte

Naša preporuka je stvaranje nove navike kojom ćete 2 x tjedno pripremiti ukusnu ribu, bez opravdanja i izgovora, ali s puno zadovoljstva koje će se prvo vidjeti na vašem tanjuru, a zatim i na vašem zdravlju.

Ideje za poširanje fileta lososa, oslića i bakalaraIdeje za poširanje fileta lososa, oslića i bakalara  

Ako vam je kod pripreme ribe najvažnije da to možete učniti brzo i lako, onda je poširanje tehnika koja će vam se svidjeti!

Punjene, pržene ili pečene u pećnici - kako god da ih pripremate - lignje su prava delicija. Čišćenje lignji zahtijeva nešto malo više truda i vremena, ali ne brinite, tu vještinu možete savladati uz naš video!
Poširanje je nježna metoda pripreme hrane koja čuva nutrijente. Ne zahtijeva dodatak ulja pa ju svrstavamo u poželjne metode pripreme hrane tijekom dijetnih režima te za osobe koje zbog zdravstvenih poteškoća trebaju lako probavljivu hranu.
Bijela i plava riba: Saznajte kako se razlikuju i zašto su zdrave Bijela i plava riba: Saznajte kako se razlikuju i zašto su zdrave 
Pripremljena na pravi način riba je, bez sumnje, vrhunski gastronomski doživljaj. No, ova vrijedna namirnica zauzima cijenjeno mjesto u ljudskoj prehrani ne toliko zbog kulinarskih mogućnosti koliko zbog impresivnog nutritivnog sastava.
Savjeti za pripremu cijele ribe – na roštilj tavi, lešo ili u pećnici 
Savjeti za pripremu cijele ribe – na roštilj tavi, lešo ili u pećnici Ribu zaista nije komplicirano pripremiti, poglavito kada je već očišćena, što je slučaj sa zamrznutom ribom. U nastavku pročitajte jednostavne i brze klasične načine pripreme cijele ribe poput orade, brancina, oslića, crvenog bodečnjaka, skuša i srdela.
Ledo.hr