toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Nove Ledo pizze - opasno dobre!

Nove Ledo pizze - opasno dobre!

Nove Ledo pizze - opasno dobre!

Stigli su novi okusi Ledo Pizza koji su stvoreni za uživanje u dvoje. Iznenadite bolju polovicu slasnom romantičnom večerom bez previše gnjavaže. Sve što trebate učiniti je pripremiti jednu od najdražih Ledo Pizza i savršeno jelo je na stolu za samo nekoliko minuta.

Ako je uspio Filip Jurčić, slavni obožavatelj Ledo Pizza, koji nije najspretniji u kuhinji, vašu uspjeh je zajamčen!

Više o novim okusima Ledo Pizza

Pizza Capricciosa omiljena je pizza većine zaljubljenika u ovo jednostavno, ali izrazito ukusno talijansko jelo. Pripremljena je od finog tijesta, aromatičnog umaka od rajčice, mozzarelle, šunke, svježih gljiva i začina. Namijenjena je ljubiteljima pizze koji uživaju u bogatim okusima i tradicionalnim nadjevima.

Pizza Margherita dobila je ime po talijanskoj kraljici Margheriti, kojoj su za vrijeme njenog posjeta Napulju servirali upravo to ukusno jelo. Pripremljena je od finog tijesta sa začinjenim umakom rajčice i mozzarelom te je namijenjena svim ljubiteljima jednostavnog izvornog okusa pizze.

Pizza Šunka - Sir s ukusnom šunkom i mozzarelom, često je omiljena kombinacija sastojaka koju preferira većina obožavatelja ovog poznatog talijanskog specijaliteta. Namjenjena je onima koji ne vole previše eksperimentirati, jer točno znaju koje su im najdraže namirnice na slasnoj pizzi.

Ledo.hr