toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ugostitelji, oduševite svoje goste ribljim odrescima ili komadima ribe iz Leda!

Ugostitelji, oduševite svoje goste ribljim odrescima ili komadima ribe iz Leda!

Ugostitelji, oduševite svoje goste ribljim odrescima ili komadima ribe iz Leda!

Ljeto je stiglo, a s njim i povećana potražnja za ribljim delicijama. Ugostitelji već dobro znaju da je smrznuta riba idealan izbor za sve koji svojim gostima žele ponuditi kvalitetan i ukusan obrok

Zato Ledo svojim partnerima nudi brojne riblje proizvode obrađene i prilagođene najširoj ugostiteljskoj ponudi.

Ledo riblji odresci i komadi ugostiteljima pružaju brojne kulinarske mogućnosti. Riba je omiljena namirnica gurmana svih generacija zahvaljujući nebrojenim mogućnostima pripreme. Zahvaljujući Ledu ugostitelji diljem Lijepe naše na svom meniju, u svako doba godine, mogu ponuditi široki asortiman kvalitetnih ribljih komada i odrezaka.

Ugostitelji koji posjetiteljima svojih restorana žele ponuditi najbolje od mora u Ledo ponudi tako mogu pronaći komade sabljarke dostupne bez kože i centralne kosti, a kao takvi savršeni su za razne salate, šalše ili brudete te kao dodatak finim tjesteninama ili jednostavno pripremljeni na tavi ili u pećnici uz lagani prilog.

Tu je omiljeni losos s kožom dostupan u obliku odreska koji je idealan za specijalitete sa žara, upravo kao i odrezak morskog psa. Osim odrezaka, Ledo ugostiteljima nudi i najkvalitetnije komade morskog psa bez kože. Njegovo fino bijelo meso savršeno se nadopunjuje s raznim umacima, a može ga se na primjer pripremiti i u pećnici uz dodatak raznog povrća.

Omiljena riblja delicija je i tuna. Njeno meso izuzetno je bogato blagotvornim sastojcima, a zbog svoje strukture i okusa omiljeno je među gostima svih generacija. Zadovoljit će i najzahtjevnija nepca, a za njenu pripremu potrebno je vrlo malo vremena.

Ledo ugostiteljima nudi odreske od tune koji pripremljeni na žaru uz dodatak bijelog luka, maslinovog ulja i aromatičnih trava čine pravi mediteranski specijalitet. Osim odrezaka ugostitelji u Ledovoj ponudi mogu naći i komade tune, te svojoj kulinarskoj mašti pustiti na volju i gostima ponuditi zdrave i kreativne obroke. Od pašteta, do salata, umaka i juha, Ledo smrznuta tuna, jednako kao i ostala smrznuta riba, odlična je alternativa svježoj ribi. Dostupna je u svako doba godine, a Ledo svojim imenom garantira njenu vrhunsku kvalitetu.

Ledo.hr