toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Preuzmite Ledo detoksikacijski meni za sjajan početak nove godine!

Preuzmite Ledo detoksikacijski meni za sjajan početak nove godine!

Preuzmite Ledo detoksikacijski meni za sjajan početak nove godine!

Iako su blagdani najiščekivanije i najugodnije vrijeme u godini, često se nakon njih osjećamo zasićeno i umorno zbog obilne hrane i kolača koje konzumiramo te je našem tijelu potrebna detoksikacija kako bismo oporavili metabolizam i vratili energiju.

Božićno i novogodišnje vrijeme omiljeno je zbog okupljanja obitelji i prijatelja, ali i zbog bogatih obroka i slastica koje nemamo priliku često jesti. Tada si dopustimo malo pretjerivanja i obećamo si da ćemo nakon tih nekoliko dana paziti na prehranu.

Ako primijetite da se nakon takvih objeda osjećate bezvoljno i umorno, vaše tijelo vam na taj način signalizira da je vrijeme za detoksikaciju. Lagani i ukusni Ledo recepti olakšat će vam detoksikacijski program te opskrbiti vaš organizam i tijelo s energijom koja vam je potrebna za svakodnevne izazove koji vas očekuju u novoj godini.

Ledo detoksikacijski meni je u pdf formatu koji možete lako preuzeti, a prigodan je za sve, male i velike. Obroci poput gambera s povrćem i pilećeg filea s povrćem na pari ili krem juhe od brokule i krumpira pripremaju se jednostavno i brzo, pa vam prezaposlenost ovaj put ne može biti izlika. Pomozite svome tijelu da ostvari svoj maksimum i vratite ravnotežu u svoj život!

Ovdje preuzmite Ledo detoksikacijski meni:

Ledo.hr