toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Proslavi nešto svaki dan uz Ledo torte i Strauss

Proslavi nešto svaki dan uz Ledo torte i Strauss

Proslavi nešto svaki dan uz Ledo torte i Strauss

Svaki novi dan je razlog za slavlje, a Ledo se pobrinuo da vam pritom ne nedostaje slatkih sladolednih zalogaja.

Postani Ledo fan na Facebooku ako već nisi!

Dovoljno je posegnuti u Ledo škrinju i odabrati nešto iz bogatog asortimana torti ili legendarnog Straussa koji od sada, pored postojećih, možete pronaći i u novom jaffa izdanju. Jednako fine koliko i lijepe, Ledo torte idealan su odabir za svaku prigodu. Tu je rođendanska torta, koja će, obasjana svjećicama, biti najljepši poklon vašem slavljeniku. Počastite svoje najmilije omiljenom čokoladnom ili vječnom Schwarzwald tortom i unesite u svoja druženja dašak istinskog slavlja.

Bez obzira na prigodu, Ledo torte ili Strauss uštedjet će vam vrijeme, a užitak koji donose je neprocjenjiv, upravo kao i osmjeh na licima vaših najdražih.

Klasična kombinacija Strauss vanilije i čokolade bit će idealan izbor za svaku slatku pauzu, a kada sljedeći put pozovete prijateljice na kavu počastite ih Straussom s okusom  panna cotta – malina – biskvit i svoje druženje pretvorite u proslavu. Obiteljski ručak ne propustite začiniti iznenađenjem u vidu novog Straussa s okusom Jaffe i imat ćete novog najdražeg gosta za obiteljskim stolom.

Sladoled je omiljena slastica svih generacija u bilo koje doba godine, a zanosne Ledo torte i omiljeni Strauss će vas baš svaki put oduševiti. Prepustite se, uživajte, slavite i veselite se uz Ledo, jer svaki dan je razlog za slavlje!

Ledo.hr