toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Quattro i Tommy vas nagrađuju osvježavajućim nagradama!

Quattro i Tommy vas nagrađuju osvježavajućim nagradama!

Quattro i Tommy vas nagrađuju osvježavajućim nagradama!

Pažnja, pažnja! Ohladite se od ljetnih vrućina uz slatko osvježenje i vrijedne nagrade, jer u svim Tommy prodavaonicama počinje velika Quattro nagradna igra u kojoj vas očekuju veliki dobitci s kojima će ovo ljeto postati nezaboravno.

Kako sudjelovati?

U razdoblju od 01. kolovoza do 31. kolovoza 2016. godine, u svim Tommy prodavaonicama diljem Hrvatske održava se velika Quattro nagradna igra. Sve što trebate učiniti je u Tommyju kupiti bilo koji Quattro sladoled, a u nagradnoj igri možete sudjelovati na dva načina:

  • Ispunjavanjem obrasca na Internet stranici www.ledo.hr (kliknite odmah i ispunite) (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela/telefona)
  • Slanjem SMS poruke sadržaja: LEDO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV uključen)

Ne zaboravite sačuvati originalni račun do kraja nagradne igre!

Nagrade

Kupnjom Quattro sladoleda u Tommy prodavaonicama očekuju vas odlične nagrade.

  • Glavna nagrada: 1 x televizor LG 55UH950V
  • Tjedne nagrade: 4 x Samsung Galaxy S7 32GB
  • Dnevne nagrade: 62 x paket za plažu koji uključuje Ledo torbu za plažu, Ledo ručnik i 2 x vodonepropusna torbica za mobitel

Izvlačenje dobitnika

  • Izvlačenje dnevnik i tjednih nagrada održat će se 09.08., 16.08., 23.08. i 02.09.
  • Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se 02.09., a imena svih dobitnika bit će objavljena o roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.ledo.hr.

Požurite do najbliže Tommy prodavaonice, osvježite se Quattro sladoledom i osvojite vrijedne nagrade za još ljepše ljeto!

Ledo.hr