toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Upustite se u kulinarsku avanturu uz nove Ledo riblje delicije!

Upustite se u kulinarsku avanturu uz nove Ledo riblje delicije!

Upustite se u kulinarsku avanturu uz nove Ledo riblje delicije!

Sjećate li se još uvijek morske atmosfere i divnih mediteranskih specijaliteta u kojima ste uživali tijekom ljetnih mjeseci?

Znamo, teško se prisjetiti sunčane idile u ovom kišnom razdoblju, no uz nove Ledo „Morske gušte" mirisi i okusi ribljih jela ući će u vaš dom kad god to poželite.

Preuzmite brošuru s receptima

Ljubitelji crnog rižota konačno će moći uživati u svojem omiljenom jelu uz Ledo Sipu za crni rižoto – više se ne morate mučiti s čišćenjem sipe jer je Ledo doskočio tom problemu i sve unaprijed pripremio za brz i ukusan obrok. Jednako tako, priprema Ledo Krakova za peku u pećnici sa sočnim krumpirima i mediteranskim začinima biti će odličan izbor za nedjeljni ručak ili druženje s prijateljima, dok ukusne Ledo Riblje ražnjiće od fileta lososa i oslića te kolutića liganja i grill tikvica možete pripremiti na grill tavi svakoga dana za lagan i hranjiv ručak ili večeru uz prilog i salatu po izboru.

Riblji trio stvoren je da udovolji vašim guštima i donese dašak mora u tjedni jelovnik, dok će već dobro poznati Ledo proizvodi u novom redizajniranom pakiranju – Gamberi, Dagnje i Plodovi mora – uljepšati kreaciju svake kuharice ili kuhara.

Ledo.hr