toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Sladoledni genijalac Ledonardo stigao u Ledo škrinje

Sladoledni genijalac Ledonardo stigao u Ledo škrinje

Sladoledni genijalac Ledonardo stigao u Ledo škrinje

Komičar Ivan Šarić i voditeljica Marijana Batinić uručili su nagradu Nikol Bogdanović, pobjednici natječaja Ledonardo i time obilježili izlazak prvog Ledovog sladoleda koji su kreirali potrošači.

Za veliku gužvu u samom centru Zagreba pobrinuli su se trenutno najtraženiji komičar Ivan Šarić i simpatična voditeljica Marijana Batinić koji su uz puno sladoleda i veliku dozu humora pokušali kreirati identičan sladoled koji je pobijedio na natječaju Ledonardo, a Marijani je to ipak malo bolje pošlo za rukom.

Dok se ona kao prava Dalmatinka pridržavala točnih sastojaka i ispunila zadatak, Ivanu očito nije bilo dosta zaustaviti se na okusima chocoruma i naranče od kojih se Ledonardo sastoji, nego je odlučio svoju kreaciju nadopuniti mnoštvom drugih okusa, preljeva i posipa.

Kad su napokon probali pobjednički sladoled primijetili su da se njihove kreacije ipak ne mogu mjeriti s Jafantazijom, odnosno kreativnim sladoledom Nikol iz Karlovca. Nakon duhovitog stand-upa koji je oduševio prolaznike Cvjetnog trga, Ledo je pobjednicu Nikol nagradio punom škrinjom Ledonardo sladoleda, a novi sladoled iz Leda voditelji su dijelili na trgu te time ugodno iznenadili slučajne prolaznike kojima je takvo osvježenje itekako dobrodošlo.

Ledonardo je sladoled u kornetu s okusom chocoruma i naranče s komadićima tamne čokolade te preljevom od naranče, izabran među više od 50 tisuća sladolednih kreacija, prijedloga Ledovih potrošača.

Više o Ledonardu saznajte na www.ledonardo.hr

Ledo.hr