toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Stigao je Kesten snack sa šlagom

Stigao je Kesten snack sa šlagom

Stigao je Kesten snack sa šlagom

Zajedno s hladnijim danima stiže i nova poslastica iz Leda. Svi ljubitelji aromatičnih slastica od kestena konačno će dobiti još jednu kreaciju na izbor za jesensko i zimsko vrijeme.

Kesten snack sa šlagom ujedinjuje dva poznata i vrlo popularna okusa - ukusan Ledo kesten pire i jedinstveni Ledo šlag, sve zajedno omotano bogatim preljevom od mliječne čokolade. Kad vas tijekom dana uhvati želja za nečim slatkim, moćnim i neodoljivo privlačnim, potražite novi Kesten snack sa šlagom i oduševit ćete se okusima romantične jeseni.

Potražite i već tradicionalne kesten poslastice iz čarobne Ledo škrinje - čašice Kesten pirea premium i Kesten pirea classic koji su obogaćeni najfinijim Ledo šlagom i hrskavim komadićima mliječne čokolade. Čašice s kesten delicijama moći ćete podijeliti i s voljenom osobom te vratiti romantiku u tjednu svakodnevnicu.

Za ljubitelje deserta s voćem, Ledo je pripremio vrhunsku kombinaciju Kesten snacka s višnjom, dok za obiteljska okupljanja preporučamo Kesten roladu i Kesten blok. Uživajte!

Ledo.hr