toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Vježbajte uz Renatu Sopek i kandidate na velikom finalu Ledo fitness izazova 2015!

Vježbajte uz Renatu Sopek i kandidate na velikom finalu Ledo fitness izazova 2015!

Vježbajte uz Renatu Sopek i kandidate na velikom finalu Ledo fitness izazova 2015!

Završnica Ledo fitness izazova 2015. u zagrebačkom Maksimiru u subotu 13.6. u 10h.

Završno okupljanje i zajedničko vježbanje kandidata Ledo fitness izazova koje će predvoditi ambasadorica projekta Renata Sopek održat će se na livadi preko puta Sokol mogile u parku Maksimir.

Vježbanje je organizirano za sve one koji žele aktivno provesti dan s Renatom Sopek i kandidatima Ledo fitness izazova.

Pripremili smo i kutak u kojem će stručnjaci Poliklinike Aviva mjeriti BMI (indeks tjelesne mase), udio mišićne mase, masne mase i vode u tijelu, mjeriti bazalni metabolizam, totalnu energetsku potrošnju te mjeriti postotak masnoće u području abdomena te visinu i težinu svim zainteresiranim posjetiteljima kao i savjetovati ih u vezi kvalitetne prehrane i tjelesne aktivnosti.

Nakon šetnje na Sljeme i vježbanja u Poliklinici Aviva, kandidati će vježbati u parku Maksimir i pokazati svima koliko su napredovali proteklih mjeseci te kako im je Ledo fitness izazov pomogao u promjeni životnih navika i gubitku suvišnih kilograma. Ovom prilikom bit će proglašeni i pobjednici ovogodišnjeg Ledo fitness izazova.

Vjerujemo da će i vas kandidati Ledo fitness izazova motivirati te navesti na put kvalitetne prehrane i redovite tjelesne aktivnosti. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i vježbate uz Renatu Sopek i kandidate Ledo fitness izazova u parku Maksimir.

U međuvremenu pogledajte kako je bilo na finalu Ledo fitness izazova 2014. godine:

Ledo.hr