Za najveće sladokusce stiže nova Ledo premium Savijača s makom

  • 21.04.2014.

Od sada u asortimanu Ledo tijesta možete pronaći savijaču premium kvalitete – Ledo Savijaču s makom iz premium linije. Njeno preklopljeno lisnato tijesto punjeno je bogatim nadjevom od maka koji će svojom teksturom ispuniti očekivanja najzahtjevnijih sladokusaca.

Ovu slasticu izuzetnom čini njen nadjev od maka, omiljenog zbog prepoznatljivog okusa i teksture. Hrskavo tijesto i punjenje odlično se nadopunjuju i čine ovaj desert odličnim izborom za sve koji vole savijače te u njima žele uživati bez obzira na doba dana ili prigodu.

Jednostavna i brza priprema čini ga idealnim za sve koji zbog užurbanog načina života slastice vrhunske kvalitete ne stignu pripremati na tradicionalan način. Ovom delicijom u svakoj prigodi možete impresionirati svoje goste ili ukućane. Za doručak uz čašu mlijeka, kao desert poslije obiteljskog ručka ili iznenađenje na proslavi rođendana ovoj savijači od maka nećete pronaći manu.

Bez obzira na prigodu, Ledo Savijača s makom vaše će slatke trenutke učiniti nezaboravnima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!