toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Gotova jela

Gulaš 400g

Gulaš je poznati mađarski specijalitet koji se udomaćio i u hrvatsku kuhinju te je postao vrlo često jelo na svim jelovnicima.

Ledo gulaš prava je harmonija okusa i mirisa, napravljen od biranih komada junećeg mesa, luka, sočne rajčice, crvene paprike i aromatičnih začina. Ovo jelo namijenjeno je ljubiteljima pikantnih mesnih delicija pripravljenih prema tradicionalnoj recepturi, a ujedno osigurava tijelu visoko vrijedne bjelančevine i minerale.

Danas svi negdje žure i imaju sve manje vremena za višesatno kuhanje, no uz Ledo gotova jela ne moraju se odreći toplog i hranjivog obroka.  Jelo ne sadrži konzervans, umjetna bojila niti pojačivače okusa.

Priprema:

  • Kuhanje 10 min
  • Mikrovalna 7 - 8 min

Gulaš možete pripremiti u mikrovalnoj pećnici ili na štednjaku u loncu bez prethodnog odmrzavanja i to u samo nekoliko minuta.

Za pripremu u mikrovalnoj pećnici potrebno je proizvod izvaditi iz kartonskog omota te foliju izbušiti na nekoliko mjesta. Nakon 7 do 8 minuta zagrijavanja na srednjoj jačini, jelo je spremno za serviranje.

Za pripremu jela na štednjaku, potrebno je gulaš izvaditi iz plitice i staviti u manji lonac te dodati nekoliko žlica vode. Gulaš zagrijavajte 10 minuta na laganoj vatri uz povremeno miješanje.

Gotovo jelo poslužite uz njoke ili valjuške.

Ledova gotova jela pripremaju se brzo i jednostavno te nude okuse za pamćenje

Ledo.hr