toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Riba

Bakalar filet atlantski 450g

s kožom

Bakalar je riba blagog okusa bogata proteinima sa raznolikim mogućnostima pripreme. Preporuke kažu da bi u svrhu očuvanja zdravlja ribu trebalo konzumirati barem 2 puta tjedno.

Ledo bakalar izvrstan je izbor jer se radi o ribi iz divljeg ulova koja je uvijek dostupana, a postupak brzog smrzavanja čuva nutrijente. Fileti se ističu bogatstvom okusa te su idealna namirnica za sve koji se žele hraniti ukusno i kvalitetno tijekom cijele godine.

OVDJE pogledajte sve recepte s bakalarom

OVDJE preuzmite Bakalar knjižicu recepata

Priprema:

Prije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Ledo bakalar fileti mogu se pripremiti na različite načine - od jušnog bakalara u umaku od rajčice ili bijelog vina, jednostavno na grill tavi, pečenog u pećnici ili u kombinaciji s tjesteninom, rižom ili drugim prilozima.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Ledo.hr