toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Sladoledi

Mrak sladoled 75ml

Ledo donosi prvi crni sladoled na štapiću dobiven u industrijskoj proizvodnji na mliječnoj bazi s prirodnom bojom.

Prirodna boja koja se koristi za proizvodnju Mrak sladoleda odobrena je od strane Europske komisije, a dobivena je iz biljnog ugljena te se uobičajeno koristi u prehrambenoj industriji.

Mrak sladoled je u potpunosti zdravstveno ispravan te je prošao sva ispitivanja koja su to i potvrdila. Svaki sladoled iz Ledo asortimana redovito se ispituje u vanjskim akreditiranim i ovlaštenim laboratorijima, a svi sastojci sladoleda navedeni su na deklaraciji.

Ostavlja crnu boju na jeziku

Ovaj sladoled okusa čokolade i vanilije ostavljaju crnu boju na jeziku koja je u potpunosti bezopasna jer je riječ o prirodnim sastojcima. Mrak sladoled ima karakterističnu crnu boju zbog visokog udjela kakaa u kombinaciji s prirodnom bojom biljnog ugljena. Ova boja je specifična zbog izrazito jakog pigmenta, poput antocijana u crnom vinu ili betanina u cikli koji zbog svog intenzivnog pigmenta utječu na boju stolice.

U slučaju da Mrak sladoled dođe u kontakt s odjećom, moguće je da će se crne mrlje teže skinuti zbog sastojaka koje karakterizira prirodno jaka pigmentacija.

Pokloni

Uz Mrak sladoled u svakom pakiranju dolaze zabavni ljigavci i tetovaže koje svijetle u mraku uz koje nikada neće biti dosadno.

Pročitajte više

Nekoliko zanimljivosti o Mrak sladoledu i njegovom sastavu

Ledovi sladoledi zadovoljavaju visoke zdravstvene i higijenske standarde

Ledo.hr