Aromatična skuša s krumpirima

  • 60 min
  • Jednostavno
  • 3-4 osobe
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U sjeckalici ili mužaru pripremite pastu od češnjaka, mljevene slatke paprike, soli i maslinovog ulja. S pastom namažite unutarnju stranu odmrznutih fileta skuše i ostavite ih 15-20 minuta u hladnjaku.
    2. Krumpir pomiješajte s maslinovim uljem, mješavinom provansalskog začinskog bilja, mljevenom slatkom paprikom, soli i paprom.
    3. Na lim za pečenje obložen masnim papirom, položite filete skuše na unutarnju, začinjenu stranu, tako da im koža bude okrenuta prema gore. Pored ribe, rasporedite  krumpir u jednom sloju.
    4. Pecite oko 20-30 minuta na 180°C, zatim izvadite ribu, a krumpir po potrebi nastavite peći dok ne omekša.
    5. Poslužite uz laganu svježu salatu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!