toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Bakalar s ljetnim varivom od mahuna

Priprema:

  1. Na maslinovom ulju lagano pirjajte 4 režnja češnjaka, čili papričicu i inćune, dok ne dobijete glatki umak.
  2. Dodajte pelate, mahune, ružmarin, sol i papar i kuhajte 15 minuta. Po potrebi dolijevajte vodu, no ne smije biti prerijetko.
  3. U međuvremenu filete bakalara posolite, popaprite, nakapajte uljem i pecite na grill tavi.
  4. Servirajte filete bakalara na varivu od mahuna.

OVDJE pogledajte sve recepte s bakalarom



Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

15 min

Sastojci recepta

4 osobe
600g Ledo Bakalar fileta
450g Ledo Mahuna zelenih
4 režnja češnjaka
100g inćuna
1 limun
600g pelata
1 čili papričica
grančica svježeg ružmarina
vezica peršina
malo maslinovog ulja
malo soli, papra
Ledo.hr