toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brancin sa koprom i limunom

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Odmrznute ribe isperite pod vodom i dobro osušite papirnatim ručnicima.
  3. Položite ih na pladanj za pečenje obbložen masnm papirom.
  4. Svaku ribu premažite žlicom maslinovog ulja, prelijte iscijeđenim sokom limuna te začinite sa soli, usitnjenim češnjakom i usitnjenim koprom.
  5. Pecite 20-30 min u prethodno zagrijanoj pećnici, odnosno dok se meso može lako odvojiti pomoću vilice.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

40 min

Sastojci recepta

4 osobe
4 kom Ledo brancin očišćeni
1 limun, razrezan na četvrtine
4 žlice maslinovog ulja
1 žličica morske soli
4 režnja češnjaka, usitniti
1 žlica usitnjenog svježeg kopra
Ledo.hr