toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brancin sa povrćem

Priprema:

  1. Ledo brancin odmrznite pa ga posušite kuhinjskim ubrusom i začinite sa soli i paprom.
  2. Papriku, poriluk i mrkvu narežite na tanke prutiće, a rikolu operite i ocijedite.
  3. Brancine premažite maslinovim uljem i ispecite na grill tavi.
  4. U wok na maslinovo ulje dodajte svježe naribani đumbir i povrće (dio mrkve i poriluka ostavite sa strane), kratko ga prepržite da ostane al dente, začinite ga sa soli, paprom i kurkumom.
  5. Rikolu začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem i limunovim sokom, dodajte mrkvu i poriluk pa dobro promiješajte.
  6. Pečeni brancin poslužite uz povrće iz woka i rikolu.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

2 osobe
450g Ledo brancina
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 mrkva
1 manji poriluk
1cm korijena đumbira
200g rikole
malo soli
malo papra
1/2 žličice kurkume
malo maslinovog ulja
malo limuna
Ledo.hr