toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brushette s pestom od rukole

Priprema:

  1. Na 2 žlice ulja baciti 2 režnja protisnutog češnjaka te dodati Ledo mediteransku mješavinu povrća i pirjati desetak minuta.
  2. U pećnici ispeći kruh zajedno s mozzarellom narezanom na kriške.
  3. Svježu rukolu zajedno s 2 režnja češnjaka, orasima, parmezanom i maslinovim uljem usitniti u pastu uz pomoć štapnom miksera.
  4. Pečeni kruh s otopljenom mozzarellom namazati pestom te na vrh posložiti povrće i poslužiti toplo. 

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

40 min

Sastojci recepta

za 4 osobe
450 g Ledo mediteranska mješavina
8 kriški kruha
120 g mozzarella
4 žlice maslinovo ulje
4 režnja češnjaka
150 g svježa rukola
20 g oraha
20 g parmezan
Ledo.hr