toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brza garbure juha

Priprema:

  1. Sitno nasjeckati češnjak i s listićima celera ga pirjajti na maslinovom ulju 1 minutu.
  2. Dodati mješavinu povrća i pirjati daljnje 2-3 minute. Zaliti s onoliko tople vode koliko je potrebno da površina vode bude 3 cm iznad povrća.
  3. Sastojcima pridružiti već kuhanu dimljenu šunku narezanu na kockice, lovor i papar.
  4. Kuhati 30-45 minuta, odnosno, dok povrće ne omekša. Začiniti sa soli tek pred kraj kuhanja, a prije posluživanja izvaditi lovor.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

55 min

Sastojci recepta

za 4 osobe
450 g Ledo Minestronea
150 g kuhane dimljene šunke
2 režnja češnjaka
2 žlice sjeckanih listića celera
1 žlica maslinovog ulja
lovora 2 lista
sol i papar
Ledo.hr