toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Burger sa avokadom i pancetom

Priprema:

  1. U blenderu izmiješajte majonezu, senf i ljutu papričicu. Dobivenu smjesu premjestite u zdjelicu.
  2. Pancetu prepržite u tavi da postane hrskava.
  3. Pripremite roštilj ili gril tavu za pečenje hamburgera.
  4. Luk i kriške avokada premažite sa maslinovim uljem.
  5. Nauljite i rešetku roštilja pa prepecite luk dok potamni, 2-3 min, a zatim i kriške avokada oko 30 sekundi sa svake strane.
  6. Hamburgere pecite 5-6 min sa svake strane.
  7. Hambi peciva prepolovite pa ih kratko tostirajte na roštilju.
  8. Pecivo premažite sa umakom, stavite zelenu salatu, pljeskavicu, avokado, pancetu i luk te poklopite drugom polovicom peciva.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe:
400 g Ledo burger
0.5 šalice majoneze
1.5 žlica Dijon senfa
1 žlica usitnjene ljute papričice
8 kriški pancete
1 glavica crvenog luka, narezati na tanke kolutove
1 avokado, prepoloviti po dužini, oguliti I arezati na tanke kriške
po ukusu maslinovo ulje
4 hambi peciva
zelena salata
Ledo.hr