ISPRAVAK Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina Pročitaj više
toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Slastan domaći fishburger

Priprema:

  1. Pržite fishburgere u jako zagrijanom ulju 5 – 8 minuta. Fishburgere nije potrebno otapati prije prženja. Kada su gotovi, ocijedite ih na kuhinjskom ubrusu. 
  2. Napravite umak tako da najprije sitno nasjeckate kapare. U zdjelici pomiješajte jogurt, senf, maslinovo ulje, češnjak, mediteranske začine i sol. Sve dobro izmiješajte da se sjedini. Na kraju umiješajte i nasjeckane kapare. 
  3. Peciva za hamburgere prerežite na pola. 
  4. Svaku polovicu premažite sa žličicom umaka, pa posložite kriške rajčice.
  5. Na rajčicu stavite pečeni fishburger, na njega još malo umaka pa list zelene salate i još malo umaka. 
  6. Stavite i naribano zelje i mrkvu, završite s još jednom žličicom umaka i poklopite svaki burger s preostalom polovicom peciva. 

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe:
300 g Ledo Fishburgera
4 okrugla hambi peciva
1 veća rajčica
100 g naribanog svježeg zelja
1 veća mrkva
4-5 listova zelene salate
2 žlićice kapara
150 ml čvrstog jogurta
1 žlica Dijon senfa
1 žličica maslinovog ulja
½ žličice češnjaka u granulama
1 žličica mješavine mediteranskih začina
prstohvat soli
Ledo.hr