toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Fajitas s piletinom

Priprema:

  1. Piletinu istući batom pa ju marinirati 30 minuta u protisnutom češnjaku 1 režanj, limunovom soku, čili papričici i maslinovom ulju 2 žlice.
  2. Mješavinu povrća pirjati na ulju i češnjaku dok ne ispari voda.
  3. Piletinu ispeći na grill tavi i staviti sa strane da se malo ohladi te ju narezati na trakice.
  4. Tortilje zagrijati na suhoj tavici i puniti ih mješavinom povrća i trakicama piletine te dodati sitno sjeckani mladi luk.  

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

50 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
400 g pileći file
od pola limuna limunov sok
prstohvat čili papričica
4 žlice maslinovo ulje
pola pakiranja Ledo mediteranska mješavina
pola pakiranja Ledo sataraš
4 režnja češnjak
3 kom mladi luk
Ledo.hr