Fajitas s piletinom
- Tagovi:
- Meso
- Povrće
- Toplo
- Meksička kuhinja
Priprema:
- Piletinu istući batom pa ju marinirati 30 minuta u protisnutom češnjaku 1 režanj, limunovom soku, čili papričici i maslinovom ulju 2 žlice.
- Mješavinu povrća pirjati na ulju i češnjaku dok ne ispari voda.
- Piletinu ispeći na grill tavi i staviti sa strane da se malo ohladi te ju narezati na trakice.
- Tortilje zagrijati na suhoj tavici i puniti ih mješavinom povrća i trakicama piletine te dodati sitno sjeckani mladi luk.
Težina pripreme:
Srednja
Vrijeme pripreme:
50 min
Sastojci recepta
Za 4 osobe
400 g | pileći file |
od pola limuna | limunov sok |
prstohvat | čili papričica |
4 žlice | maslinovo ulje |
pola pakiranja | Ledo mediteranska mješavina |
pola pakiranja | Ledo sataraš |
4 režnja | češnjak |
3 kom | mladi luk |