toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Fileti lososa s mrkvom, graškom i tjesteninom

Priprema:

  1. U dva različita lonca istovremeno stavite kuhati tjesteninu i mješavinu graška i mrkve. Mješavinu kuhajte u vreloj vodi 8-10 minuta, a tjesteninu prema uputama na pakiranju.
  2. Odmrznute filete lososa posušite papirnatim ručnicima. Na zagrijanom maslinovu ulju u tavi ispecite filete. Prvo ih pecite sa strane kože osam minuta, a zatim pet minuta s druge strane. Meso ribe skinite s kože i natrgajte ga na komade veličine zalogaja.
  3. U čistu tavu ulijte slatko vrhnje, ugrijte ga pa dodajte origano, sol i papar. Zatim ubacite ocijeđenu mješavinu graška i mrkve, tjesteninu, naribani parmezan i sve dobro promiješajte. Na kraju umiješajte i komade lososa.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

20 minuta

Sastojci recepta

Za 4 osobe
400 g Ledo Losos fileti
450 g Ledo mješavina Grašak-mrkva
500 g tjestenine
3 dl slatkog vrhnja
150 g parmezana
Sušeni origano
Sol, papar
Maslinovo ulje
Ledo.hr