toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Fileti oslića iz folije

Priprema:

  1. Ledo oslić filete odmrznite.
  2. Krumpir narežite na manje komade pa ga kratko blanširajte. Luk narežite na polumjesece, a češnjak prerežite na četvrtine.
  3. Komad folije premažite maslinovim uljem, na njega stavite filet oslića, posolite, popaprite i složite krumpir, luk, češnjak i peršin. Posipajte sa nekoliko kapi maslinova ulja i zamotajte u oblik bombona.
  4. Pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C oko 20 min.
  5. Ledo blitva brikete kuhajte u posoljenoj vodi 8-10 min. Procijedite, začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem, limunovim sokom i poslužite uz filete oslića i povrće.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

2 osobe
500g Ledo oslić fileta
500g Ledo blitva briketa
300g krumpira
1 luk
2 češnjaka
svježi peršinov list
sol
papar
maslinovo ulje
limunov sok
Ledo.hr