toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Gamberi s povrćem u woku

Priprema:

  1. Rižu s kurkumom kuhati u 2,5 puta većoj količini vode 15-18 min na laganom plamenu dok ne omekša i upije svu vodu.
  2. Na maslinovom ulju u woku 2-3 min pržiti gambere, a zatim dodati luk, mahune, carsku mješavinu i tikvice. Začiniti umakom od soje pa pirjati još 10-15 min. Uz povremeno miješanje.
  3. Kada je riža kuhana umiješati je u wok s povrćem i gamberima. Po potrebi dodati još malo umaka od soje ili žličicu maslinovog ulja.

Ledo detoksikacijski meni

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

Recept za 3-4 osobe
200g Ledo Carske mješavine
150g Ledo Žute mahune
250g Ledo Gamberi
1 manja tikvica, narezati na štapiće
1/2 glavice luka, narezati na polumjesece
žlica maslinovog ulja
120g jasmin riže
prstohvat kurkume
žlica umaka od soje
Ledo.hr