toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Islandska riblja juha

Priprema:

  1. U većoj posudi na ulju pirjati luk i krumpir.
  2. Dodati češnjak, majčinu dušicu i vodu pa kuhati 10 min. Potom dodati Carsku mješavinu (mrkva, brokula i cvjetača ) te kuhati 5 minuta.
  3. Manje komade bakalara dodati u juhu, začiniti limunovim sokom,umiješati zobeno vrhnje i kuhati 5-7 min.
  4. Servirati sa svježim peršinom i kockicama preprženog kruha.

OVDJE pogledajte sve recepte s bakalarom



Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

25 min

Sastojci recepta

4 osobe
600g Ledo Bakalar filet, 600 g
450g Ledo Carska mješavina, 450 g
2 režnja češnjaka
1l vode
1dl zobenog vrhnja
1 luk, sitno nasjeckati
4-5 krumpira, narezati na kockice
1 žlica limunovog soka
majčina dušica, svježi peršin
sol, papar
ulje
kruh
Ledo.hr