toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Jaja huevos rancheros

Priprema:

  1. Na ulju na laganoj vatri lagano pirjati luk, a zatim i češnjak zajedno sa začinima.
  2. Dodati povrće te ga kuhati dok se tekućina ne reducira i ono sasvim omekša.
  3. Zatim u povrću napraviti udubinu za jaja te razbiti jaja i pustiti ih da se peku pokrivena poklopcem ili folijom oko 5 minuta.
  4. Poslužiti sa zagrijanim tortiljama tako da na tortilju stavite malo naribanog sira, postavite jaje i povrh jaja povrće i zamotate. 

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

35 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
pola pakiranja Ledo meksička mješavina
pola pakiranja Ledo sataraš
4 žlice ulje maslinovo
50 g luk
2 režnja češnjak
jaja 4
lovorov list
čili papričica
sol
papar
Ledo.hr