toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Janjeća ragu juha s povrćem

Priprema:

  1. Na ulju propirjati sitno sjeckani luk, zatim dodati meso narezano na kockice, protisnuti češnjak, začine i nastavimo pirjati.
  2. Podlijevati vodom i pirjati dok meso ne omekša.
  3. Zatim dodati povrće i kuhati te po potrebu zagustiti brašnom pomiješanim s malo hladne vode.
  4. Pred kraj kuhanja posuti svježe nasjeckanim peršinom. 

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

50 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
250 g janjetine od buta
4 žlice ulje
100 g luk
2 režnja češnjaka
pola pakiranja Ledo mješavina povrća za francusku salatu
pola pakiranja Ledo miješano povrće za juhu
sol
papar
mljevena crvena paprika
lovorov list
svježi peršinov list
Ledo.hr