toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Janjeći kotleti u marinadi

Priprema:

  1. Ružmarin operite, ocijedite te skinite sa stabljike. Usitnite ga, te u maloj posudi pomiješajte s balzamičnim octom i maslinovim uljem.
  2. Nakon što ste kotlete isplahnuli i posušili začinite ih s obje strane sa solju u paprom, te ih posložite u plitku posudu. Ravnomjerno ih premažite marinadom i stavite u hladnjak da odleže oko 1 sat. Jednom ih okrenite.
  3. Janjeće kotlete obrišite kuhinjskim papirom i odrežite masne rubove, kako bi se mast lakše istopila prilikom pečenja. Pržite ih u tavi sa svake strane 3-4 minute.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

80 min

Sastojci recepta

4 osobe
720g Ledo janjećih kotleta

Marinada

2 grančice ružmarina
2 žličice balzamičnog octa
4 žličice maslinovog ulja
po želji sol i papar
Ledo.hr