toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Juha s povrćem, tofuom i gamberima

Priprema:

  1. Smrznute gambere isprati pod mlazom mlake vode, dobro osušiti  pa popeći s usitnjenim češnjakom i đumbirom u tavi na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
  2. U loncu u mješavini povrtnog temeljca i vode 10 minuta kuhati mješavinu smrznutog graška i mrkve te tofu.
  3. Na početku kuhanja začiniti  soli i paprom, a pred kraj dodati rižine rezance. Kada se rižini rezanci skuhaju, u juhu dodati gambere i poslužite.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
450 g Ledo Graška – mrkve
300 g svježeg tofua
250 g Ledo Gambera
3 šalice povrtnog temeljca
2 šalice vode
60 g rižinih rezanaca
2 režnja češnjaka
2 žlice maslinovog ulja
1 žlica sitno naribanog đumbira
sol
papar
Ledo.hr