toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Marinirani riblji ražnjići

Priprema:

  1. Prije pečenja ražnjiće odlediti i posušiti.
  2. Peći ih na srednje jakoj vatri, uz povremeno
    premazivanje marinadom.
  3. Ispečene ražnjiće na kraju preliti marinadom.
  4. Začiniti dodatno crvenom paprikom, paprom i solju te sve zajedno promiješati.

Marinada: isjeckati češnjak i peršin te dodati maslinovo ulje, ružmarin i limun.

Prijedlog za serviranje:

Poslužiti zajedno sa svježom sezonskom salatom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

25 min

Sastojci recepta

2 osobe
1 paket Ledo Ribljih ražnjića 300g
5-6 češnja češnjaka
1 manja vezica peršina
2,5dl maslinovog ulja
po želji limuna
1 žličica crvene paprike
po želji soli i papra
2-3 grančice ružmarina za premazivanje
po želji salate
Ledo.hr