Orada u soli

  • 1h + odmrzavanje
  • Jednostavno
  • 4-6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo oradu odmrznite i dobro posušite kuhinjskim ubrusom.
    2. Dno pleha u kojem ćete peći oradu prekrijte sa 1cm krupne soli. Na sol posložite ribu i prekrijte ju ostatkom soli koju ste pomiješali sa šlagom od bjelanjaca.
    3. Pecite u pećnici na 190°C oko 45 min.
    4. Kad je orada pečena, nožem razbijte kalup, izvadite ribu i premažite je maslinovim uljem. Poslužite uz priloge i marinade po želji.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!