toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Paprike punjene bulgurom i mesom

Priprema:

  1. Ledo usitnjeno pileće meso odmrznite.
  2. Bulgur namočite u vodi i ostavite 20 min.
  3. Na maslinovom ulju pržite luk, dodajte nasjeckani češnjak i kratko ga popržite.
  4. Na luk dodajte usitnjeno pileće meso, posolite, popaprite dodajte crvenu mljevenu papriku i pirjajte 15 min na srednjoj vatri, pa umiješajte bulgur.
  5. Paprike punite pripremljenom smjesom pa ih pecite u posudi koju ste prethodno premazali maslinovim uljem 20 min na 220°C.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

45 min + odmrzavanje

Sastojci recepta

4 osobe
500g Ledo usitnjenog pilećeg mesa
100g Ledo luk kockice
4 veće crvene paprike
220g bulgura
2 režnja češnjaka
1/2 žličice crvene mljevene paprike
po želji sol, papar
maslinovo ulje
Ledo.hr