Pastrva s povrćem i sirolukom

  • 40 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pastrvu posoliti i ispeći u tavi s jedne i druge strane na laganoj vatri na malo ulja.
    2. Dok se riba peče, na ulju propirjati nasjeckani luk i protisnuti češnjak, dodati povrće pa pirjati podlijevajući vodom.
    3. Uz pastrvu i pirjano povrće poslužiti siroluk – svježi sir posoljen i pomiješan s nasjeckanim mladim lukom. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!