toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Pečeni brancin s povrćem

Priprema:

  1. Brancin marinirajte sat vremena u smjesi maslinovog ulja, limunovog soka,  češnjaka,  kadulje i soli i papra. 
  2. U lim za pečenje stavite aluminijsku foliju, na nju smjestite brancin i prelijte ga s marinadom.  Po brancinu posložite cherry rajčice i mrkvu koju ste prethodno blaširali par minuta.
  3. Zamotajte aluminijsku foliju i pecite na 180°C oko 30 minuta.
  4. Servirajte uz kuhani krumpir ili mahune na lešo.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

40 min

Sastojci recepta

4
450g Ledo Brancin očišćeni
8 kom cherry rajčice
2 režnja češnjak, nasjeckani
2 kom mrkva, na kolutiće
1 limun, sok
po želji maslinovo ulje
sol po želji
papar po želji
Ledo.hr