toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Penne primavera sa salatom od kupusa

Priprema:

  1. Na zagrijanom maslinovom ulju propirjati češnjak. U lonac u kojem se pirja češnjak dodati grašak i žute mahune i zaliti vodom i kuhati dok povrće ne omekša.
  2. Dodati brokulu i mrkvu te kuhati dok ne omekšaju.
  3. U drugi lonac staviti kuhati tjesteninu. Kad je tjestenina kuhana pomiješati ju s kuhanim povrćem.
  4. Poslužiti sa salatom od svježeg kupusa začinjenom s maslinovim uljem i limunovim sokom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

4 osobe
pola šalice Ledo Graška
pola šalice Ledo Žutih mahuna
2 šalice Ledo Brokule
1 žlica maslinovog ulja
1 režanj češnjaka
1 mrkva narezana na trakice
2 šalice vode
250g tjestenina penne
Ledo.hr