toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Pileća prsa punjena špinatom i fetom

Priprema:

  1. Češnjak usitnite te ga pirjajte s briketima špinata na 2 žlice maslinovog ulja 10-15 minuta.
  2. Pirjanom špinatu dodajte razmrvljeni feta sir i dobro promiješajte. Začinite s paprom prema ukusu.
  3. Pileća prsa oštrim nožem postrance razrežite po dužini, ali ne do kraja – kao da želite napraviti jedan feliki filet. Prsa nadjenite smjesom sa špinatom i fetom, preklopite ih preko nadjeva i rubove spojite čačkalicama.
  4. Nadjevene filete izvana začinite soli i paprom i svaki filet namažite 1 žlicom maslinovog ulja. Filete pecite s obje strane na grill tavi na umjerenoj vatri 10-15 minuta. Ili ih pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C 30 minuta.
  5. Prije serviranja uklonite čačkalice.

Prijedlog za serviranje:

Poslužite s kuhanim Ledo Graškom.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

50 min

Sastojci recepta

4 osobe
250 g Ledo Špinat briketa
2 režnja češnjaka
6 žlica maslinovog ulja
100 g feta sira
4 komada pilećih prsa bez kosti
papar
sol
Ledo.hr