toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Piletina i povrće s umakom od jogurta

Priprema:

  1. Marinirajte piletinu 1-2 h u smjesi maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka. 
  2. Ledo fitness mješavinu stavite na vruću tavu u koju ste stavili 2 žlice maslinovog ulja te pirjajte uz povremeno miješanje 10-12 minuta. Po želji, posolite i popaprite.
  3. Ispecite pileći file na grill tavi. 
  4. Meso i povrće servirajte uz umak od jogurta i majoneza koji ste posipali vlascem.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

35 min (+ 1-2h mariniranja)

Sastojci recepta

Za 2 osobe
350 g pileći file
maslinovo ulje
sok 1 limuna
1 režanj češnjaka
300 g Ledo fitness mješavine
100 g jogurta
3 žlice majoneze
2 žličice nasjeckanog vlasca
po želji sol i papar
Ledo.hr