toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Piletina s povrćem iz pećnice

Priprema:

  1. Svo povrće staviti u veću posudu za pečenje, uliti ulje i dodati začine pa sve rukama dobro izmiješati.
  2. Dodati meso pa i njega miješati rukama kako bi se obložilo začinima.
  3. Povrće staviti sa strane, a meso staviti peći u pećnicu na 200 stupnjeva pokriveno folijom.
  4. Nakon 20ak minuta, izvaditi posudu za pečenje pa u nju ubaciti povrće i dobro promiješati, meso staviti na vrh i poklopiti folijom i nastaviti peći još 20 minuta.
  5. Nakon toga skinuti foliju i peći dok meso lijepo ne porumeni. 

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
750 g (dijelovi po želji) piletina s kostima
400 g pola pakiranja Ledo Ledo mediteranska mješavina
500 g Ledo krumpirove ploške
225g Šampinjoni
50 g crveni luk narezan na kriške
iglice ružmarina
lovorov list
4 žlice ulje
sol
papar
crvena paprika
Ledo.hr